Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE TOT 50% KORTING
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

Calvin Klein Fitted

Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein heeft een schot in de roos geschoten met de Calvin Klein Fitted overhemden. Het merk werd uiteraard bekend door het immens populaire ondergoed dat door menig celebrity werd aangeprezen, maar tegenwoordig hoeft CK ook maar weinig te doen om ook een hit te scoren met de bovenkleding. Dit is niet heel vreemd, want de unieke stijl van het merk komt duidelijk naar voren in de Calvin Klein Fitted overhemden. Dit is nu juist de stijl waar iedereen zo van houdt.

De pasvorm van CK Fitted overhemden

Calvin Klein heeft een breed assortiment prachtige overhemden, waaronder bijvoorbeeld ook de populaire Slim Fit variant. Slim Fit is een pasvorm die perfect is voor heren met een slank figuur. Calvin Klein was echter van mening dat volslanke mannen ook van een mooie pasvorm moeten kunnen genieten, in plaats van enkel van een zogenaamd ‘recht toe, recht aan’ model. Zo zijn de Calvin Klein Fitted overhemden in de collectie terecht gekomen. De Calvin Klein Fitted overhemden zijn ideaal voor heren met een wat steviger figuur die toch willen genieten van de uitstekende pasvorm van een getailleerd model. De Calvin Klein Fitted overhemden zijn dan ook licht getailleerd.

Het minimalisme van Calvin Klein

De Calvin Klein Fitted overhemden houden vast aan het ‘geloof’ van Calvin Klein. Minimalisme is alles voor de designer en dit is in al zijn kleding terug te zien. De collectie Calvin Klein Fitted overhemden is sober gekleurd, heeft simpele lijnen en laat vooral de mooie vorm zien. Eenvoud is de kracht achter Calvin Klein en het is dan ook niet meer dan logisch dat dit ook terug te zien is in de collectie Calvin Klein Fitted overhemden.

cK online bestellen

Calvin Klein Fitted overhemden zouden zeker tot de basics moeten behoren van elke man. Deze basic overhemden passen overal bij en zijn daarom elke dag met veel plezier te dragen. Natuurlijk kunt u de CK Fitted overhemden online bestellen in diverse sobere kleuren en in verschillende maten. Als u een keuze heeft kunnen maken, dan zorgen wij ervoor dat u uw bestelling op korte termijn gratis bezorgd krijgt.

Calvin Klein Fitted overhemden


Sober gekleurde en relatief eenvoudige overhemden mogen eigenlijk niet ontbreken in de kledingcollectie van de modebewuste man. Deze basics zijn ideaal om te hebben, zowel voor elke dag als voor een speciale gelegenheid. De Calvin Klein Fitted overhemden zijn een aanwinst aan het assortiment moderne basics van Hemdvoorhem.nl. Daarom bieden wij u een mooie collectie Calvin Klein Fitted overhemden van de hoogwaardige kwaliteit waar Calvin Klein wereldwijd bekend om staat. U zult deze overhemden gegarandeerd comfortabel dragen, elke dag opnieuw. Profiteer bij Hemdvoorhem.nl van vriendelijke prijzen, aantrekkelijke korting en natuurlijk de gratis verzending.

Bestel uw favoriete Calvin Klein Fitted overhemden eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour.

Sorteren naar
Sorteren naar