Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Ledub tailored fit

De tailored fit van Ledub was een pasvorm die wel getailleerd was, maar niet heel sterk. De naam was wat verwarrend en dus was het tijd om deze pasvorm eens goed onder de loep te nemen en te zien wat er goed aan was en wat verbeterd kon worden. Dit resulteerde in een nieuwe pasvorm voor Ledub met de naam modern fit.
 

Ledub tailored fit pasvorm

De pasvorm van de tailored fit komt overeen met die van de nieuwe modern fit, maar toch is er wel iets veranderd. De tailored overhemden van Ledub hebben per twee boordmaten dezelfde maten van de rest van het hemd. Het is bij veel merken zo dat boordmaten per twee hetzelfde overhemd qua maten onder zich heeft zitten. De maten zijn dan hetzelfde van het overhemd, alleen de boord is dan 1cm anders: 34/38, 39/40, 41/42, etc.
 

Ledub tailored fit heeft een nieuwe naam

De tailored pasvorm van Ledub is vervangen door de pasvorm modern fit. Deze lijkt in veel opzichten op de tailored fit, met het grootste verschil dat iedere boordmaat een ook een andere maat overhemd heeft. Het eenvoudigste is het om de twee maattabellen met elkaar te vergelijken en dan te zien welke nieuwe maat van het beste bij uw figuur past. Komt u er niet uit? Onze klantenservice helpt u graag!

 

Ledűb tailored fit


De pasvormen van Ledub overhemden zijn afgestemd op de Nederlandse man en de tailored fit was een naam die niet heel goed aansluit bij het idee van de gemiddelde man om eenvoudig een overhemd uit te kiezen. De naam tailored fit is door Ledub vervangen door de naam modern fit, een pasvorm die aangeeft dat het een licht getaileerd modern gesneden overhemd is voor mannen met een gemiddeld postuur. Bent u dus op zoek naar een Ledub tailored fit overhemd dan kan u deze nu vinden onder de naam Ledub modern fit.

Ledub tailored fit overhemden heten Ledub modern fit overhemden en deze bestelt u eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl met gratis verzending en retour.