Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: 6 pakjes sokken bestellen naar keuze = 3 betalen (goedkoopste pakjes zijn gratis) < BESTEL snel >
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Calvin Klein extra slim fit

Perfecte eenvoud voor de echt slanke mannen. Calvin Klein heeft een extra getailleerde uitvoering van de moderne overhemden die valt onder de pasvorm extra slim fit. Het verschil met de slim fit modellen van Calvin Klein is niet alleen dat ze nog strakker zijn, maar ook dat bij deze fit er per twee boordmaten (37/38, 39/40, 41/42, 43/44) een maat overhemd onder zit en bij de slim fit heeft elke boordmaat zijn eigen model hemd.
 

Calvin Klein extra strak hemd

Als u heel slank bent is het vaak lastig om een overhemd te vinden wat niet te groot is. Met de extra slim fit shirts van CK heeft een er een modern overhemd bij in een model wat mooi staat bij een echt slank figuur. Een grote maten hemd kopen is vaak eenvoudiger dan een heel strak hemd zien te vinden wat niet bij de kinderafdeling gekocht hoeft te worden. De extra strakke, mooi slanke hemden van Calvin Klein zorgen ervoor dat ook de super slanke man een leuk modern en volwassen overhemd kan dragen.
 

Online CK extra slim fit kopen

Ook de extra slim fit overhemden van Calvin Klein zijn te bestellen bij HemdVoorHem.nl. De keuze in onze online webshop bestaat uit de nieuwste modellen die aansluiten bij de allerlaatste mode trends. Ieder seizoen wordt onze collectie aangevuld met de nieuwste items. Heeft u nog vragen over onze zeer strakke Calvin Klein overhemden of over een van onze andere items, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Calvin Klein extra slim fit


De extra slim fit pasvorm van Calvin Klein zorgt ervoor dat nu ook de echt slanke mannen een mooi passend Calvin Klein shirt kunnen dragen. De sterk getailleerde slank gesneden shirts zijn te herkennen aan de eenvoudige ontwerpen met een chique uitstraling. Bij de maattabel kan u zien of deze strakke fit van Calvin Klein bij u zal passen. Let er wel op dat bij dit model elke boordmaat een andere maatvoering heeft en dus niet per twee maten gelijk is zoals u van de meeste shirts gewend bent.

Bestel uw favoriete Calvin Klein extra slim fit overhemden eenvoudig en snel online bij HemdVoorHem.nl. Gratis verzending en retour.