Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

SALE DESOTO overhemden

Een leuk overhemd kopen is natuurlijk altijd leuker met korting. In de DESOTO overhemden sale kunt u nieuwe overhemden van DESOTO bemachtigen met tot wel 70% korting. Sale DESOTO overhemden zijn de ideale manier om het merk DESOTO te leren kennen. De overhemden sale van DESOTO bevat de mooi kwalitatieve overhemden van jersey materiaal. Dit materiaal is een katoenmix, die niet alleen strijkvrij is, maar ook nog eens heerlijk stretcht. Op deze manier heeft u dus een net zittend overhemd, maar veel meer comfort.

De sale DESOTO overhemden zijn een collectie van alle overhemden die wij nog op voorraad hadden van een vorig seizoen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat dit dan minder leuke overhemden zijn. De sale DESOTO overhemden zijn altijd een effen kleur, hierdoor kunt u dus uw kast vullen met een goed kleurenpallet.


Overhemden sale van DESOTO 

Met de sale overhemden van DESOTO zit u altijd goed, alle kleuren komen terug en de simpele kleuren gaan gewoon het hele jaar door! De sale DESOTO overhemden gaan dus niet 'uit'. Een goed excuus om dan een overhemd te kopen met tot wel 70% korting van DESOTO.


Gratis ruilen en retourneren

Het is volkomen te bregrijpen als u een overhemd in de sale van DESOTO koopt om het uit te proberen. Nou zou het wel eens niet de juiste maat of pasvorm voor u kunnen zijn. In dat geval kunt u het overhemd kosteloos naar ons terugsturen. Net als al onze andere producten, worden de sale DESOTO overhemden gratis naar u verzonden. Mocht u dus benieuwd zijn naar het overhemd, heeft u niks te verliezen!

DESOTO overhemden sale


DESOTO overhemden sale heeft u altijd bij HemdVoorHem.nl. De heerlijke stretch overhemden van het merk DESOTO zijn verkrijgbaar met kortingen tot 70%. SALE DESOTO overhemden zijn beschikbaar bij HemdVoorHem.nl in allerlei verschillende kleuren, en natuurlijk in allemaal verschillende fits. Op deze manier kunt u dus een leuk nieuw overhemd van DESOTO proberen uit de sale. Natuurlijk kunt u uw sale DESOTO overhemd ook gratis retourneren als het niet is wat u wilde!

SALE DESOTO overhemden met gratis verzending en retour binnen 100 dagen