Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Filter

Cadeaus €25-€50

De kunst van het geven van een cadeau is niet om er zo veel mogelijke geld aan uit te geven, maar wel om met een toepasselijk en attent gebaar te komen. Bij HemdVoorHem.nl geloven wij dat er in iedere prijsklasse leuke cadeaus te bestellen moeten zijn en hier vindt u onze cadeaus voor mannen in de prijscategorie tussen 25 en 50 euro. 

Service voor ieder cadeau

Een cadeau is een cadeau voor ons en ieder cadeau verpakken wij met evenveel aandacht en liefde. Een cadeau moet iets moois zijn, iets waaraan aandacht besteed is. Dat is niet in gelde uit te drukken. Onze service is dan ook voor ieder cadeau in iedere prijsklasse hetzelfde. Wij versturen uw bestelling gratis, maar ook het omruilen of retour sturen is gratis. Hiervoor heeft u zelfs 100 dagen de tijd dus u kan ruim op tijd beginnen met het bestellen van de cadeaus voor hem!
 

Cadeaus tot 50,-


Zoals te verwachten is vindt u in deze categorie al onze cadeau (ideeën) met artikelen tussen de 25 en 50 euro. De cadeaus zijn zeer divers dus u kan kiezen uit veel verschillende artikelen en stijlen. Geniet van de keuze en de originele cadeaus die u bij ons kan bestellen.

Cadeaus voor hem tussen 25-50 Euro eenvoudig bestellen bij HemdvOorHem.nl met gratis verzending en 100 dagen gratis retour of omruilen.
Sorteren naar
Sorteren naar