Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN: TOT 50% KORTING! >

Kerstpakketten voor medewerkers

Het blijft altijd weer ontzettend leuk om te krijgen en ook om te geven, maar ieder jaar is het weer moeilijker dan het jaar ervoor. Wat geven we met Kerst aan alle personeelsleden? De standaard pakketten zijn door de meeste werkgevers al een keer gegeven en het wordt wat saai om ieder jaar hetzelfde (soort) cadeau te geven. Bij HemdVoorHem.nl hebben we dat probleem natuurlijk ook en daarom denken wij daar het hele jaar over na en dat willen wij graag delen met andere bedrijven die op zoek zijn naar een passend medewerkersgeschenk voor Kerst of het einde van het jaar.
 

Origineel Kerstpakket online bestellen

Wij houden vanuit de punten van onze welbesokte tenen van Kerst! Het kan niet grootser, feestelijker en met meer sneeuw, kerstballen en bomen! Meer is in die tijd van het jaar absoluut een must bij HemdVoorHem.nl. Meer plezier, meer gezelligheid, meer vals Kerstliedjes meezingen met elkaar, meer cadeautjes inpakken en graag zo vroeg mogelijk een Kerstboom met meer ballen! Wij delen deze Kerstvreugde dan ook graag met iedereen en helpen met liefde en plezier ook iedere ondernemer aan een passend eindejaarsgeschenk voor de medewerkers.
 

Kerstpakket op tijd bestellen

Kerst komt ieder jaar weer terug en het is ook altijd op dezelfde datum. Dus waarom wachten tot het al de drukste periode van het jaar is met het uitzoeken van de leukste Kerstpakketten? Bij HemdVoorHem.nl denken wij het hele jaar door aan Kerst en u kan nooit te vroeg zijn met samen met ons bedenken wat u graag aan uw medewerkers cadeau wil doen moet de feestdagen. Wij hebben al wat pakketten samengesteld, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om voor uw bedrijf een uniek pakket samen te stellen. Het maakt ons niet uit of het om 1 pakket gaat of om veel meer, wij denken graag mee en helpen u om van iedere Kerst een onvergetelijke cadeau ervaring te maken!

 

Vraag ons advies voor een leuk Kerstpakket

Heeft u zelf een leuk idee, of heeft u juist helemaal geen beeld bij wat u graag wil geven? Neemt u gewoon even contact met ons op en wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat u op tijd een Kerstpakket in huis heeft waarvan iedereen blij wordt! 

Kerstpakketten


Een Kerstpakket kan ontzettend leuk zijn om te krijgen, maar een drama om te bedenken. Veel Kerstpakketten zijn dan ook hetzelfde en weinig creatief. HemdVoorHem.nl maakt Kerstpakketten voor mannen en vrouwen, waar iedereen het hele jaar door naar uitkijkt en die met plezier gegeven, ontvangen en uitgepakt worden. Wij doen ons best om alvast wat leuke Kerst geschenksets neer te zetten aangezien wij gek zijn op cadeaus geven en krijgen, maar een maatwerk Kerstpakket voor uw bedrijf daar denken wij graag bij mee! Als u een mailtje stuurt naar [email protected] dan komen wij samen tot een passende en inspirerende Kerst attentie voor alle medewerkers zonder de kopzorgen maar met het plezier!

Ook kerstpakketten voor uw medewerkers bestelt u eenvoudig online bij HemdVoorHem.nl. Alle kerstpakketten worden gratis bezorgd!