Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >
Windmillkey cadeau geven

De Windmillkey so zo'n typisch Nederlandse uitvinding om blij van te worden. Een no-nonsens sleutelhanger van leer met ruimte voor 5 sleutels. De sleutelhanger is zo eenvoudig en simpel dat het een ideale sleutelhanger is voor mannen die liever niet teveel aan de sleutelbos hebben hangen. De Windmillkey is compact, praktisch en stijlvol. Een prachtig cadeau om te geven!
 

Windmillkey sleutelhanger online bestellen

Deze handige sleutelopberger is eenvoudig te bestellen bij HemdVoorHem.nl. Wij versturen uw bestelling gratis en mocht het cadeau toch niet in de smaak vallen dan heeft u 100 dagen de tijd om deze te ruilen of terug te sturen. Met zoveel tijd heeft u de mogelijkheid om uw cadeaus ruim op tijd te bestellen.

 

Key organizer


Sleutels en sleutelhangers; iedere man heeft en gebruikt ze. De Windmillkey is de ideale oplossing voor het bij elkaar houden van een set sleutels en die op een elegante manier zonder rinkelende bossen mee te kunnen nemen. In de echt leren houder, die in 3 kleuren te bestellen is, passen tot 5 sleutels met een klein ringetje ertussen wat ervoor zorgt dat de sleutels er makkelijk uitgeschoven kunnen worden. Simpel en doeltreffend, een cadeau dat geschikt is voor iedere man.

Alle Windmillkeys worden gratis bezorgd en mogen gratis 100 dagen retour gestuurd worden! Bestel nu snel het ideale cadeau voor hem.