Herenondergoed moet goed zitten

22-04-2021



Verschillende modellen herenondergoed

Herenondergoed komt in veel verschillende modellen. Deze modellen variëren van veel stof tot minder. Voor elke man is het verschillend welk model ze het lekkerste vinden zitten. Dit kan gewoonte zijn, omdat u dit type ondergoed altijd draagt. Of u heeft alle soorten heren onderbroeken onderzocht en heeft een onderbouwde keuze gemaakt.


Herenondergoed: de boxershort

De boxershort is op dit moment waarschijnlijk het meest gedragen model herenondergoed dat er is. Dit is het model met de langste pijpen. Deze komen tot bovenop het bovenbeen. Dit zorgt ervoor dat wanneer u een strakkere broek aan heeft, er geen lijnen over uw billen heen lopen.


Herenondergoed: de hipster

De hipster lijkt in sommige opzichten op de boxer. Er zijn twee grote verschillen tussen deze twee modellen. Hoewel de hipster ook pijpjes heeft, zijn deze net iets korter dan bij een boxershort. Het tweede verschil in vergelijking met een boxer, is dat het iets hoger op de middel komt.


Herenondergoed: de herenslip

Als laatste model is er de herenslip. Deze is drastisch anders dan de andere modellen. In vergelijking heeft de herenslip het minste stof. Bijna iedereen kent dit model wel, simpelweg omdat dit model voor een lange tijd de enige optie was die bestond. Veel oudere mannen dragen dit model dan ook nog. Natuurlijk kan het zo zijn dat u dit model gewoon lekker vind zitten, dan moet u het zeker bestellen en lekker dragen.


Ondershirts

Als tweede deel van het ondergoed zijn er de ondershirts. Deze worden vaak onder overhemden of truien gedragen wanneer de temperaturen omlaag gaan. Deze shirts bestaan in twee versies. De eerste versie is een (vaak wit) t-shirt met korte mouwen. De tweede versie heeft geen mouwen en staat vaker bekent als een tanktop. Beide varianten zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende maten en romplengtes. Op die manier is uw ondershirt altijd lang genoeg om comfortabel tot uw broek te komen.


Sokken

Sokken zijn misschien wel het meest ondergewaardeerde ondergoed dat er is. Vaak valt het niet eens meer onder de categorie ondergoed, maar gewoon onder sokken. Maar als we hier logisch over na gaan denken, de sokken gaan onder de schoenen, en in sommige gevallen de broek. Hierdoor zijn sokken per definitie ondergoed. Net als alle andere soorten kledingstukken bestaan sokken ook in verschillende modellen verkrijgbaar.