Lekker ondergoed maakt elke dag beter

30-03-2019


Eerst kiest u het model herenondergoed

De juiste onderbroek kiezen is nog een hele opgave. Dat komt omdat er inmiddels zo veel verschillende types herenondergoed zijn, dat de meeste mensen niet eens alles kennen. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, want wat u moet kennen, is wat u lekker vind zitten. Nou zijn sommige mannen het niet langer eens met het model dat ze aan hebben en zijn toe aan verandering. In dat geval is het dus wel nodig om verschillende modellen herenondergoed te kennen, op die manier kunt u dan een sorteerproces starten van de onderbroeken waarvan u denkt dat ze lekker zullen zitten en welke niet. Zo vindt de ene man een herenslip erg lekker zitten, maar de ander kiest lekker voor een boxer en weer een ander gaat voor de hipster. Ieder heeft zijn eigen smaak.


Dan kiest u een merk herenondergoed dat u lekker vind zitten

Vaak zien mensen merken simpelweg als labels. Wie dit merk draagt is dit en wie dat merk draagt is dat. Dit is op het gebied van mannen ondergoed ook zo. Kijk maar eens naar de hele jeugd die rond loopt in een Calvin Klein boxer. Toch gaan merken net iets verder dan alleen een labeltje. Dit is omdat elk merk zijn eigen materialencombinatie heeft, waardoor geen enkel merk precies hetzelfde materiaal heeft. En dit is zeker te merken wanneer u de onderbroek aan heeft. Zo zijn er merken als Muchachomalo en RJ Underwear die onderbroeken hebben die makkelijker omgaan met zweet. Maar ook zijn er simpele onderbroeken van Schiesser die bijna compleet van katoen gemaakt zijn.


En de kleur herenondergoed komt als laatste

Als laatste, wanneer u heeft besloten welk model en welk merk u lekker vind zitten, dan pas is het tijd om een beslissing te maken over welke kleur uw herenondergoed moet zijn. Deze keuze hangt wel heel erg af van uw voorgaande keuzes. Zo zijn er merken als Björn Borg en A'dam Underwear die de gekste en meest creatieve printjes op hun ondergoed heeft staan. Deze zijn natuurlijk hartstikke leuk om te dragen. Maar u kunt ook in de iets serieuzere kleuren gaan zoeken tussen merken als Hugo Boss of Emporio Armani. Deze bieden vooral kleuren aan als zwart, donkerblauw en wit. En als ze in een dolle bui zijn dan komt grijs ook eventjes een kijkje nemen, maar veel extremer dan dat wordt het qua kleur bijna niet.