Netjes aangekleed voor de dag komen

26-03-2020



Netjes maar met een twist

Netjes aangekleed voor de dag komen kan nog best lastig zijn wanneer dit niet uw eigen stijl is. Dan hebben we het over 'netjes' zoals dat in de zakenwereld wordt gezien. Gelukkig kunnen we hier van tijd tot tijd een twist in aanbrengen, mocht u dat willen. Een gek paar sokken of een leuke vlinderdas maakt een zakelijke outfit een stuk speelser, maar valt toch nog binnen de regels van er 'netjes' aangekleed vallen.



Variaties in originelen

Een ander gekleurd overhemd of een wit overhemd met een leuk motief, is steeds vaker te zien op de werkvloer. Dit wordt ook steeds meer gezien als geaccepteerd en normaal. Tien jaar geleden was dit het geval met de leuk gekleurde stropdassen. Momenteel ervaren we dit ook met sokken. Merken als Happy Socks die steeds meer 'rare' en gewoon lekker gekke printjes komt. In combinatie met de 'nette' kleding kan dit tot enorm leuke outfits komen, die toch nog geaccepteerd worden op de werkvloer. Toch zijn ze tegelijkertijd wel nog een beetje opstandig, want dat is stiekem wel waar we van houden.



In de kou kan het ook nog leuk

Ook wanneer het koud is moet het mogelijk zijn om leuk te kunnen combineren. Veel mannen vergeten dan dat het dan nog steeds leuk is om te combineren met overhemden. Er zijn namelijk veel overhemden die enorm leuke prints hebben, die vaak in winterslaap gaan, wat helemaal niet nodig is. Een leuke, vaak wel effen, trui erover heen en u heeft een hartstikke nette combinatie, die nog steeds het leuke element van dat overhemd heeft.