Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
BEKIJK ONZE CADEAUS VOOR MANNEN

Een overhemd vertelt wie u bent

06-10-202206-10-2022

 

Kleding advies om goed voor de dag te komen!


Als u dacht dat het overhemd hopeloos ouderwets is dan zit u er toch flink naast. Dit kledingstuk is weliswaar trendgevoelig, maar nog altijd een hot item voor de modebewuste man. Of het nu gaat om vrijetijdskleding of zakelijk, met een net hemd komt u altijd goed voor de dag.

Al bent u misschien niet van plan om elke dag een overhemd te dragen het kan en mag wel. Veel vrouwen geven aan, een man bij voorkeur in een wit hemd te zien. Dit bestempelen zij als sexy, opvallend en verzorgend. Ook met uni zwart vangt u de aandacht, evenals met een warm bordeauxrood of stoer marineblauw exemplaar. Draagt u het overhemd om zakelijke redenen? Draag hem dan altijd in de broek! Als u daarbij geen gesloten jasje of blazer draagt, zorg dan wel voor een leren riem voor het perfecte plaatje. Als u het hemd in de broek gaat dragen let dan altijd goed op de lengte, wanneer het hemd te kort is zal hij niet goed in de broek blijven zitten en maakt u juist een onbedoeld onverzorgde indruk.

Een overhemd los over je broek dragen staat vlot en oogt jong. Als u van plan bent om een nieuw aan te schaffen hemd los over de broek te dragen let dan wel goed op de pasvorm. Koop de juiste maat en kies bewust voor een getailleerd exemplaar, dit staat een stuk netter dan een hemd wat oogt alsof u het op de groei heeft gekocht. Kies daarbij, als het even kan, voor een hemd gemaakt van een stretchstof, dit zit veel prettiger. Gaat u toch liever voor een wat wijder model, omdat dat beter bij uw lichaamsbouw past, of gewoon prettiger zit, zorg er dan wel voor dat de mouwen de juiste pasvorm hebben. Hoe u een overhemd ook wilt dragen zorg er altijd voor dat het schoon is en kreukvrij. Gelukkig wordt dat laatste steeds eenvoudiger. Er zijn steeds meer hemden van bekende merken te verkrijgen die gemaakt zijn van een kreukvrij materiaal.

Wilt u als man goed gekleed voor de dag komen, maar toch even iets anders dan een basic uni gekleurd overhemd? Kies dan voor een gewaagd hemd met een origineel stippen patroon of ga voor een kleurrijke paisley (bladvorm) print. Doet u het liever iets rustiger aan? Dan past een mooie ruit of streeppatroon misschien meer bij u. Een tijdloze, maar nog altijd slimme keuze.