Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Het juiste type ondergoed voor u

28-03-202228-03-2022

Een onderbroek is de basis van elke outfit

Herenondergoed bij HemdVoorHem.nl

Ondergoed. Het lijkt zo een simpele kwestie, we trekken eigenlijk elke dag hetzelfde aan. Maar wat als dat ineens niet meer te koop is, of als het niet langer in uw maat gemaakt wordt? Nou is de kans hierop erg klein bij ons, aangezien wij eigenlijk alle beschikbare maten en modellen verkopen, maar het zou u ergens anders zo maar eens kunnen overkomen. Vooral oudere mannen komen vaak met dit probleem, aangezien zij graag een bepaalt type ondergoed dragen.


Singlets en herenslips

Het is eigenlijk bijna nergens anders te koop, singlets. En herenslips zijn er nog minder. Al helemaal als u een maat groter dan XXL draagt. Gelukkig voor u, heeft u ons gevonden! Wij hebben namelijk herenslips tot wel 6XL. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken of er wel iets in uw maat verkrijgbaar is. Natuurlijk zijn deze er dan ook in de standaard kleuren wit, zwart en donkerblauw verkocht. Zowel de slips als de singlets, deze kunnen dus precies op uw outfit afgestemd worden!


Boxershorts

Een boxershort is momenteel misschien wel het meest gedragen type onderbroek. Dat is ook helemaal niet raar, aangezien deze hartstikke lekker zitten. Ze rekken heerlijk mee met elke beweging die u maakt en zijn er in veel leuke printjes te vinden. Daarnaast snijden ze niet en kruipen ze ook niet. Voor zover vastplakken gaat op de warme dagen, kan dat ook niet. Deze boxershort zit dus altijd lekker en ziet er ook niet vervelend uit voor de rest van de wereld.


Trunks of hipsters

Een boxershort heeft lange pijpjes en een ‘normale’ hoogte in de taille. Hier kan iedereen zich wel iets bij voorstellen, een trunk en een hipster zorgen nog wel eens voor verwarring. Deze zien er namelijk uit als boxershorts, maar toch hebben ze een paar kleine verschilletjes. Ze hebben namelijk kortere pijpjes en komen tot lager in de taille. Om deze reden zijn ze vaak iets minder populair dan de boxershort, omdat die lange pijpjes toch best wel lekker zitten.