Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Hoe draagt u sokken: NIET!

10-12-202010-12-2020


De wereld met enkel en sneakersokken


In de wereld van de herensokken verschijnen de laatste jaren steeds vaker enkelsokken / sneakersokken in het straatbeeld. Deze heren sokken zijn een stuk korter dan de traditionele sokken en steeds populairder aan het worden. De reden waarom deze evolutie zich aan het voltrekken is hoeft niet echt te verbazen: enkelsokken zijn simpelweg een praktischere versie van de klassieke herensok. Wat bedoelen we daarmee? We leggen het even uit!

Enkele voordelen van enkelsokken


Waar traditionele sokken een vervelende indruk op uw vel laten dankzij het elastisch bovenstuk is dat niet het geval bij sneakersokken. Ze passen perfect rond de voet, mits u de juiste maat koopt natuurlijk, en zijn niet bedoeld om uit te rekken. Dat betekent ook dat de pasvorm een pak natuurlijk is en ook aanvoelt. Net doordat enkelsokken op geen enkel moment in contact komen met het been bieden ze uw voeten een pak meer ademruimte. Gedaan met een beklemmend en bekrompen gevoel. Vast en zeker tijdens de warme zomermaanden is dat een voordeel dat niet te onderschatten valt. Enkelsokken zijn lichter, meer ademend en in de regel van betere kwaliteit dan de traditionele herensokken. Daarenboven is het ook een feit dat de huidige mode veel meer richting de enkelsokken aan het neigen is dan ooit het geval was. Ze voegen dan ook stijl aan elke mogelijke outfit toe en dragen bij aan een trendy look.

De diverse stijlen van sneakersokken


Sneaker- of enkelsokken zijn herensokken die bijzonder veelzijdig zijn en eigenlijk in eender welke situatie gedragen kunnen worden. Dat heeft natuurlijk veel te maken met het feit dat u ze in de schoen niet ziet maar ook met de materialen die gebruikt zijn in de productie van deze schoenen. Zo zijn ze dankzij de lichte materialen en het ademende karakter perfect voor de zomer en dankzij het zweetabsorbereld gehalte ook geschikt voor de winter. Enkelsokken kunnen gedragen worden op formele events en tijdens het werk maar zijn ook een goede keuze om mee te gaan sporten. Dit voornamelijk doordat de voet de nodige ondersteuning krijgt en het been compleet met rust laat wat resulteert in een goede bloedcirculatie.