Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Stijladvies voor hem: polo's voor zomerse dagen

20-07-202220-07-2022

Polo’s zitten gewoon lekkerder


Polo's voor mannen zijn geweldig. Voor alle weersomstandigheden zijn er wel kledingcombinaties te maken met polo’s. Gelukkig ook voor het weer van nu. Deze warme tempraturen kwamen als een soort verassing, en hoewel het einde van deze hoge tempraturen al weer in zicht is, is het handig om alvast voorbereid te zijn voor de volgende keer dat het weer zo warm wordt. Want of u het nu wilt of niet, deze temperaturen komen echt nog wel een keertje terug dit jaar.

 

Bewegingsruimte is belangrijk als het warm is


Als het warm is, te warm is, is het belangrijk dat we ons vrij kunnen bewegen. Dat betekent dus geen strakke en verstikkende kleding, maar korte mouwen en lekkere stoffen. Al deze eigenschappen leiden tot één essentieel kledingstuk: de polo. De polo is lang geleden ontworpen voor en door de Franse tennissers; de mannen die het ook erg warm konden krijgen. Maar om goed door te kunnen blijven spelen hadden ze genoeg bewegingsvrijheid nodig om het hoofd koel te houden. Dat is ook waar u naar op zoek bent: iets om het hoofd in koel te houden.
 

Polo's stijlvol combineren

Stijlvol voor de dag komen als het eigenlijk te warm is om iets te doen, is best een uitdaging. Het liefste liggen we natuurlijk in een zwembroek in de zee of aan het zwembad, maar helaas gaat dat niet iedere dag lukken. Een polo zorgt ervoor dat de bovenkant alvast goed gekleed is, en wat u daar onderdaan doet is afhankelijk van de gelegenheid en de verwachtingen. Een leuke short eronder is prima als dat kan, maar een linnen pantalon geeft net weer dat beetje mediterrane flair aan de polo. Een jeans is wat warm als de temperaturen hoog zijn, maar een luchtige chino is natuurlijk ook altijd een perfecte metgezel voor de polo.
 

HemdVoorHem.nl polo’s voor de zomerse dagen

Elke man heeft zo zijn favoriete merken, u waarschijnlijk ook. Als we het hebben over polo’s dan kiezen de meeste mannen voor wat ze kennen of wat bekend staat. Zo zijn de poloshirts van Lacoste bekend, hier kiezen veel mensen voor om veilig te spelen. Maar ook kiezen veel mannen voor de polo’s van Olymp, simpelweg omdat ze weg zijn van de overhemden. Een ander merk dat erg geliefd en populair is, is Fred Perry herkenbaar door de lauwerkrans op de borst en de twin tip uitvoering met de dubbele streepjes langs de kraag en de mouwen. Voor de ruimere pasvorm en grotere maten hebben we Casa Moda en Redmond polo's die ook heerlijk dragen.