Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Wat draagt u op een spijkerbroek?

16-03-202216-03-2022

 

Lekker casual



Als u al weet dat u een spijkerbroek aan wilt doen, maar nog niet weet wat u er op wilt dragen, dan is een leuk overhemd altijd goed. Het heeft een lekker casual uitstraling, maar tegelijkertijd laat het wel zien dat u iemand bent die om zijn looks geeft. En daarom ook serieuzer genomen moet worden. Vooral als u nog wel eens langs kantoor komt in op uw vrije dagen, dan is een leuk overhemd boven uw spijkerbroek een goede keuze. Maar zorg wel dat u er niet te zakelijk uit gaat zien, anders is het hele idee van casual verdwenen. En dat zou zonde zijn, want de rest van de weekdagen moet u al zakelijke kleding dragen.

 

Niet te serieus



Dat u voor een iets serieuzere look gaat, wil niet gelijk zeggen dat u uw duurste overhemd uit de kast moet halen, integendeel! Juist de leuke druk-beprinte overhemden doen het leuk op een spijkerbroek. Vaak gebeurt het dat deze niet de juiste uitstraling hebben in een pak, maar deze overhemden zijn wel leuker om te zien. Dus casual een overhemd dragen is de oplossing daarvoor. Zorg wel dat u er een knappe spijkerbroek onderaan heeft en niet zo een broek die bijna uit elkaar valt. Het zou anders zo maar eens kunnen dat uw stijl er dan helemaal niet meer zo serieus uit ziet. Maar juist alsof u het eerste aan heeft gedaan dat u tegenkwam.

 

Let op de kleurencombinaties



Als u een overhemd op een spijkerbroek aan doet, dan heeft u meer vrijheid om te kiezen voor de kleuren die u erbij draagt. In een pak zijn deze kleuren redelijk standaard: blauw, zwart of grijs pak, met een wit overhemd en zwarte, blauwe of bruine schoenen. Maar op een spijkerbroek kunt u dit allemaal zelf invullen. Als u ervoor kiest om een standaard blauwe spijkerbroek aan te doen, dan kan daar heel mooi een donkerblauw overhemd bij. Maar ook een kleur als kal roze kan op een blauwe spijkerbroek. Maar op een grijze spijkerbroek kunnen dan bijvoorbeeld veel donkerdere kleuren, zoals zwart. In beide gevallen is het wel slim om de kleur van de schoenen in hetzelfde kleurenschema te houden, anders stelen die de show van uw overhemd en dat willen we niet!