Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Product is toegevoegd in uw winkelmandje!
Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers
Receptenboek
Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers
Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers

Vleesbijbel, kookboek, Gertjan Kiers

Receptenboek
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe u kwaliteit herkent, hoe u uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. U leest over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager u de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Weten hoe u een stuk vlees het beste klaarmaakt is het geheim van heerlijk eten, met dit boek wordt u aan de hand genomen om die geheimen te ontsluieren en zelf toe te leren passen voor de mooiste gerechten. een hardcover om te bewaren, met 496 paginia's heeft u voorlopig wat te lezen. Ideaal als cadeau voor de keukenprins of -prinses!
Aantal in verpakking 1
Samenstelling materiaal Hardcover
Kleur Multicolor
Collectie Basis
Geslacht Unisex

Artikelnr.:vleesbijbel

Prijs:
33,99
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Aantal
in winkelmand in winkelmand
ONZE SERVICE
100 dagen retourrecht
Gratis verzending
& retour
Klantenservice:
020 82 03 744