Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
VAKANTIE DEALS >

A-dam Underwear

Onderbroekenlol, gewoon op z’n Amsterdams, dat is het eerste wat er boven komt als je de boxers van het Nederlandse A-dam Underwear ziet. Volwassen kwaliteit maar uitgevoerd met een hele dikke knipoog. Vooral de foto’s en filmpjes die A-dam maakt voor social media zijn echt hilarisch, je zou bijna vergeten dat het toch ook echt een merk met een missie is.

Het idee achter A-dam boxershorts

Wat is het eerste dat u aantrekt en het laatste dat weer uitgaat? Inderdaad, de boxer. Het is een beetje een achtergebleven gebied voor mannen; het duurste pak aan, maar ja die onderbroek is niet zo interessant. De drie oprichters uit Amsterdam gingen eens goed om zich heen vragen hoe dat nou toch zat met mannen en onderbroeken. Het oordeel was: het aanbod wat er nu is is kleurloos en smakeloos, of heeft enorme merknamen erop staan, of infantiele prints waar je eigenlijk ook niet mee gezien wil worden en als het wel leuk en mooi oogt dan is het gewoon duur.

Een goed begin

Wat is er nu leuker om de dag goed te beginnen dan met een boxer van A-dam waar je meteen een glimlach van op je gezicht krijgt. Misschien ga je niet de hele dag alleen in je boxershort door Amsterdam lopen zoals in de filmpjes, maar wie wordt er nou niet vrolijk van de leuke prints voor volwassen kerels met ballen die ook nog lekker zitten?

A-dam, de naam

En de naam en het logo? Adam was de eerste man op aarde, welk verhaal we in welke religie ook over hem lezen, het was een man met ballen; die hij bedekte met een vijgenblad. Bovendien zijn de oprichters Amsterdamse jongens die trots zijn op hun stad en ook hun promo foto’s en filmpjes daar schieten. No-nonsense boxers die gewoon goed zitten, mooie prijs-kwaliteit verhouding hebben en ook nog eens met een flinke dosis humor.

Iedereen blij

Ook aan het milieu is gedacht, de boxers hebben niet alleen een positief effect op de drager, maar ook op zijn omgeving; de natuur. De boxers worden gemaakt van 100% biologisch katoen wat aan allerlei standaarden moet voldoen om de juiste certificering (GOTS) te halen. Ook het verpakkingsmateriaal bestaat zoveel mogelijk uit gerecyclede materialen.

Perfect draagcomfort

A-dam Underwear maakt boxers die er niet alleen geweldig uitzien, maar die ook nog eens dusdanig gemaakt zijn dat ze absoluut perfect zitten; over alles is nagedacht. Zachte eco-katoen met een beetje stretch. Geen hard labeltje met maat en wasvoorschrift dat prikt, maar gewoon de benodigde informatie op de stof gedrukt. Iets langere pijpjes zodat ze niet opkrullen. Een zachte gewatteerde tailleband die extra sterk is met een naad die middenvoor verstopt zit onder een zachte satijnen bies met het logo erop. Alle naden die op een dusdanige manier gestikt zijn dat de stof tegen elkaar aan ligt in plaats van op elkaar wat weer dikkere naden geeft. Kortom; er is echt goed over nagedacht!

A-damAmsterdamse onderbroeken, dat zijn de boxers van A-dam. Shorts met een dikke knipoog waarmee u de dag met een lach begint. Leuke printjes in comfortabele, goed zittende boxershorts die vooral bekend zijn geworden door de opvallende campagnes die dit merk voert.

Bestel A-dam online bij HemdVoorHem.nl, gratis verzending en retour.