Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

A-dam Underwear

Groots grappig, lekker op z’n Amsterdams, is de perfecte beschrijving van het onderbroekenmerk A-dam Underwear. Het is dan ook helemaal niet raar dat het merk vaak in de spotlight staat op social media platforms, want hun campagnes zijn net zo lekker gek als dat de onderbroeken zelf zijn.

Mocht u nou wel eens één van deze campagnes gezien hebben, maar geen idee hebben waar het nou over ging, is hier uw kans! A-dam Underwear is een merk dat zich inderdaad bezig houdt met die knipoog, een onderbroek moet leuk zijn! Veel mannen dragen de gehele dag door simpele kleuren en het liefst ook nog eens effen. Dan is het hartstikke leuk om daaronder een onderbroek te dragen met een leuk kleurtje en een nog leukere grap.Het idee achter A-dam boxershorts

Het idee achter de boxershorts van A-dam is hartstikke simpel begonnen. De drie oprichters van dit merk waren het namelijk oneens met de onderbroeken markt voor mannen. En ongelijk zullen we ze ook zeker niet geven. Wat er momenteel veel verkrijgbaar is zijn smakeloze en kleurloze dingen. De toch wel populairdere onderbroeken, zijn dan die met een enorme merknaam erop.

Hier moest een einde aan komen, dus als de drie gezellige Amsterdammers dat het zijn, zijn ze achter de tekentafel gekropen. Het resultaat was geweldig, maar toch simpel. Elke boxer met een eigen naam voor extra karakter, want ja, zo zijn ze dan ook wel weer.Een goed begin

Of u nou wel of niet de gehele dag in uw boxer door Amsterdam gaat lopen, het geeft toch wel een gevoel van blijdschap wanneer u dat vrolijke printje ziet. Al helemaal aan het begin van de dag, wanneer het o zo moeilijk is om uit bed te komen en te beginnen met de dag. Zo een heerlijk verfrissend printje doet dan wonderen om mee wakker te worden.

De term een goed begin is ook heel erg typerend voor het merk A-dam Underwear. Dit is omdat het dragen van dit ondergoed een goede start is van een beter milieu. Waar de boxers van eerlijk en biologisch katoen worden gemaakt, worden de zwembroeken strikt van gerecycled plastic gemaakt. Op die manier zet u zich in voor een wereldcrisis door zo iets simpels te doen als de juiste onderbroek te dragen!A-dam, de naam

A-dam, Adam de eerste man ooit gecreëerd. Zo een simpele verklaring dat het wel goed moet zijn toch. Een man staat voor sterkte, althans, dan hebben we het wel over een man met serieuze ballen. Deze ballen verdienen het dan ook in de beste boxershort te relaxen. Of die nou wijd of strak-zittend is, de beste onderbroek voor de beste ballen is een vereiste.

A-dam, Amsterdam de stad waar dit ondergoedmerk zijn origine vindt. Tevens is het nog steeds de stad waarin het merk leeft. De geweldige promotie die deze heerlijke Amsterdammers toch elke keer weer maken in hun eigen stad. De flinke dosis aan humor die zij hierin gebruiken is ook geweldig goed te zien op hun super leuke ondergoed.Iedereen blij

Het perfecte draagcomfort is waar elk merk naar streeft, hierdoor wordt de drager namelijk immens blij, zoals wij de meeste van u niet uit zullen hoeven uit te leggen. Een blije drager is eigenlijk het beste waar een merk voor zou kunnen streven, wat vanzelfsprekend resulteert in een blij merk.

Hier houdt het gelukkig nog niet op bij A-dam Underwear, het milieu wordt namelijk ook nog eens blij van ze. De boxers zelf worden gemaakt van 100% biologisch katoen en de zwembroeken van gerecycled plastic. Maar zelfs de verpakkingen van dit geweldige merk, zijn zo veel mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

A-dam Underwear


Op zoek naar een heerlijk leuk nieuw boxershort merk? A-dam Underwear heeft lekker zittende, maar ook leuke en eerlijke onderbroeken. Het ondergoed merk uit Amsterdam staat enorm bekend om alle leuke campagnes die ze voeren, vaak ook in de hoofdstad zelf. Gelukkig zijn de onderbroeken zelf net zo leuk als de campagnes, waardoor het voor veel mannen hét nieuwe favoriete ondergoed merk is. Daarnaast is het merk A-dam Underwear hartstikke milieubewust. De onderbroeken zijn gemaakt van biologisch katoen, waardoor ze niet alleen lekker zitten, maar ook gewoon een goed gevoel geven!

Bestel uw nieuwe A-dam onderbroek bij HemdVoorHem.nl, gratis verzending en retour.