Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE SALE IS BEGONNEN
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

 

A-dam underwear gift box

Voor de Speciale gelegenheden brengt A-dam Underwaer unieke cadeaus op de markt voor (bijna) iedere man blij van wordt en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Een gift box van A-dam Underwear bestaat uit een cadeauverpakking met daarin een boxershort en twee speciaal biertjes. Deze cadeauverpakkingen zijn verkrijgbaar rond de feestdagen waarbij een cadeau voor hem nodig is, denk aan Sinterklaas, kerst, Valentijnsdag en Vaderdag.
 

Milieubewust cadeau

A-dam Underwear boxershorts worden gemaakt met de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd biologisch katoen. De verpakking bestaat uit gerecycled karton en biologische biertjes zitten in gerecycled glas. Ook bij de keuze voor transport proberen de maker s van A-dam Underwear zoveel mogelijk alternatieve transportmogelijkheden in te zetten om het milieu zo min mogelijk te belasten.
 

Inpakservice

De inpakservice van HemdVoorHem.nl maakt uw A-dam gift box helemaal af. Onze medewerkers pakken het cadeau professioneel en met veel zorg en aandacht in. Met prachtig inpakpapier en een luxe lint maken wij van uw gift box het ultieme cadeau. Leuk om te geven, leuk om te ontvangen!

A-dam underwear gift box


Bestel A-dam underwear gift box eenvoudig en snel online. Gratis verzending.