Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Verfijn op kenmerk

Stropdassen en vlinderdassen online


U kunt alle stropdassen en vlinderdassen online bekijken bij Hemdvoorhem.nl. In onze webwinkel vindt u niet alleen de mooiste overhemden, poloshirts en andere kledingstukken, maar ook stropdassen en vlinderdassen om de look helemaal af te maken. Wij bieden u een zeer breed assortiment stropdassen en vlinderdassen in tal van uitvoeringen. Uiteraard kunt u alle stropdassen en vlinderdassen online bekijken, ook in onze sale afdeling.

Dassen en vlinderstrikken

Stropdassen behoren voor sommige mannen tot de dagelijkse accessoires, bijvoorbeeld voor die heren die elke dag representatief op het werk moeten verschijnen. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende mannen die enkel met speciale gelegenheden stropdassen of vlinderdassen dragen. In beide gevallen kunt u bij ons terecht voor de mooiste en meest duurzame stropdassen en vlinderdassen.

Stropdassen online

U kunt onze stropdassen online bekijken en nader kennis maken met de vele kwaliteiten van deze stropdassen. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar en uiteraard is er een ruime keuze aan kleuren, kleurcombinaties en dessins. Hierdoor kunt u de uitstraling van de stropdas gemakkelijk aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren op het gebied van kleding.

Uitgebreide collectie

Stropdas blauw, rood, paars: welke kleur wordt het? Misschien zoekt u geen uni stropdas, maar juist eentje met een streepjes of ruitjes patroon. Ook die vindt u in onze shop. Bovendien hebben wij ook modieuze smalle stropdassen en vlinderdassen. Deze laatste staan goed bij een smoking overhemd. Al onze stropdassen zijn overigens van 100% zuiver zijde. Het voordeel daarvan is, is dat vouwen en kreukels meteen glad worden na het ontknopen van de das. De stropdassen zijn vanwege deze stofsoort dus langer mooi en glanzen ook mooier dan andere stoffen. Bovendien zijn al onze stropdassen handgemaakt en dat voegt natuurlijk extra waarde toe aan de kwaliteit ervan. Wilt u de ultieme zakelijke look creëren? Kies dan ook voor bijpassende manchetknopen. Wij hebben ze in vele luxe uitvoeringen die u elders niet zo snel tegenkomt.


Vlinderdassen kopen

Bij ons kunt u ook diverse vlinderdassen kopen en dat is relatief uniek. Verreweg de meeste webwinkels bieden uitsluitend stropdassen. Het is zeker zo dat vlinderdassen aanzienlijk minder worden gedragen. Echter, zeker voor speciale gelegenheden wordt er nog veel gekozen voor een vlinderdas in plaats van een stropdas. In een smoking heeft een strik toch net even dat stukje extra; mooie manchetknopen bij uw smokinghemd en het plaatje is compleet. Het is zeker origineel. U kunt de hoogwaardige vlinderdassen kopen tegen een nette prijs.

Online bestellen

U kunt alle stropdassen en vlinderdassen online bestellen en op betrouwbare wijze betalen. Wij verzenden gratis en altijd op de korte termijn. U heeft een ruime keuze, ook als het om merken gaat. Zo kunt u bij ons stropdassen en vlinderdassen online bestellen van bijvoorbeeld de merken OLYMP, eigen merk dassen en Michaelis.  

Alle stropdassen en vlinderdassen online >>


Op zoek naar een stropdas? Bij ons vindt u de stropdas in vele uitvoeringen. Stropdassen maken een zakelijke, formele look helemaal af. Het komt netter en serieuzer over, zeker als u een match maakt tussen uw stropdas en overhemd. Dat combineren is niet moeilijk in onze shop. Klik op een bepaald overhemd dat u mooi vindt en onderaan de pagina vindt u welke stropdas erbij past.

Bestel uw favoriete stropdassen en vlinderdassen eenvoudig en snel online. Gratis verzending en retour!
 Volgende pagina