Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE: nu met kortingen tot 70%

Smoking overhemd

Bestel bij Hemdvoorhem.nl online je strijkvrije smoking overhemd!

   


Al onze smoking overhemden uit onze collectie overhemden zijn kreuk- en strijkvrije smoking. Onze collectie bestaat uit new kent kraag en de vaardermoorenaars boord (kenmerkt zich door de punten die alleen aan de voorkant zichtbaar zijn). Onze smoking overhemden zijn leverbaar in normaal recht model en getailleerd model, voor de langere man hebben wij ook smoking overhemden in mouwlengte 7. Doordat onze smoking overhemden kreuk- en strijkvrij zijn, blijft het smoking overhemd de hele avond zijn luxe uitstraling behouden.

Een smoking draag je op een feestelijke avond vanaf 18:00 uur zoals een gala, bruiloft, opera, bal, theatervoorstelling of concert. Uitnodigingstip: "Black Tie" of "Cravate Noire". Een smoking wordt gedragen in de kleur zwart, met een wit smoking overhemd en een vlinderdas.

Een rokkostuum (of habijt) draag je op zeer officiële avond vanaf 19:00 uur. Bijvoorbeeld galadiners of staatsontvangsten, of toneelpremières en bruiloften, de chiquere variant van de smoking. Uitnodigingstip: "White Tie". Een rokkostuum wordt gedragen in het zwart, met een wit smoking overhemd en een vlinderdas (in het zwart). 

Meer over smoking overhemden van Hemdvoorhem.nl:

- Smoking overhemd strijkvrij
- Smoking & Rokkostuum
- Smoking overhemd wassen
Smoking overhemd online bestellen
- Vlinderdas collectie

Klik hier om een smoking direct online te bestellen!